Binnenkijken

Kerst

Kerst
Een zwart of Wit gedekte kersttafel?

Vorig jaar ging ik voor een wit gedekte tafel tijdens Kerst. Deze Kerst ging ik weer voor wit, maar nu met zwarte – en goudkleurige accenten. Ik vind het heerlijk om uit te pakken tijdens de feestdagen en het er feestelijk uit te laten zien met weinig budget. Dit jaar gebruikte ik daarom hetzelfde witte servies van Xenos als vorig jaar. Een tijdloos servies dat goed te combineren is met andere kleuren en accessoires.

Kerst 2016

Vorig jaar had ik een witte papieren tekenrol gebruikt als tafelloper. Ik zette veel glaswerk op tafel. De onderzetters van hout zijn gezaagd van een boomstam uit eigen tuin. De posters aan de wand en kast zijn afkomstig uit het vtwonen posterboek 2016.

 

Kerst 2017

Nu gebruikte ik een rol kraftpapier als tafelloper. De witte servetten hebben een goude glinstering voor een feestelijk tintje. Op het servies legde ik een takje, uit eigen tuin, van de olijvenboom. En ook dit jaar mocht veel glaswerk niet ontbreken. Aan de rietjes hing ik een zwarte kersthanger in de vorm van een ster. Ik vind het leuk om creatief te zijn tijdens het versieren van de tafel en het net even ‘anders’ te doen.

DIY kerstkrans

Daarnaast versierde ik het huis met een zelfgemaakte eucalyptus kerstkrans op een handdoekring van Olive & Mint en ging ik voor een taupekleurige leren lus. Ze hebben maar liefst 17 kleuren waar je uit kunt kiezen.

Fijne dagen.

Liefs, RUBY R

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: