Over Furnview

 

 

Wat word ik blij bij het zien van en schrijven over interieurs. Ik deel op Furnview interieur gerelateerde items om jullie te inspireren en net zo enthousiast over interieurs te maken als dat ik dat ben. Graag help ik je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur.

 

Mijn naam is Ruby en van jongs af aan ben ik al bezig met wonen, inrichting en decoreren. Tot nu toe ben ik vaak verhuisd en altijd op zoek naar een inrichting die zo goed mogelijk tot zijn recht komt in een bepaalde ruimte. Door de juiste kleuren, vormen en materialen te combineren, oud met nieuw te combineren, accessoires op elkaar af te stemmen en te ordenen, zoek ik naar de juiste balans en sfeer. Op die manier ontstaat er een persoonlijk geheel waarin je je comfortabel en thuis voelt.

‘Ik breng je graag een stap dichterbij in wat je mooi vindt. ‘

Benieuwd hoe het begon en het gezicht achter Furnview? Lees dan verder.

Het begin

Als kind maakte ik al collages en composities met afbeeldingen uit diverse woonbladen. Ook was ik enthousiast bezig met het verplaatsen van woonaccessoires en het verschuiven van meubels. Zo had ik in mijn kinderjaren altijd een originele slaapkamer; van houten bedstee tot lambriserig en ‘do it yourself’ projecten. Naarmate ik ouder werd, ging ik zelf aan de slag met het inrichten en (re)stylen van ruimtes in huis.

Zeeuws – Vlaanderen

Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en omdat er zoveel inspirerends te bezichtigen is op interieurgebied in Zeeland, wil ik hier mooie interieurs delen.

De naam Furnview

Furnview is ontstaan door mijn liefde voor wonen en interieurs. Ik heb gekozen voor deze naam, omdat je furniture op verschillende manieren kunt bekijken (to view). In ieder interieur kan Furnview inspireren. Iedereen bekijkt het op een unieke manier en zo ontstaat er een authentieke stijl.

Inspiratie

Door woonmagazines bladeren en woonprogramma’s te bekijken doe ik ideeën op. Instagram en Pinterest zijn een positieve inspiratiebron voor mij om aan de slag te gaan met het maken van moodboards om er vervolgens mijn eigen twist aan te geven en er iets origineels en persoonlijks van te maken.

Ik kom graag in woonwinkels in Zeeland en daarnaast ontdek ik met plezier nieuwe interieuradressen in Europa. Bezig zijn met interieurs geeft mij positieve energie. Door het met jullie te delen, kan ik mijn enthousiasme overbrengen en kan ik je helpen met mijn interieuradvies.

Interieurstyling bij jou thuis.

Kan jij interieuradvies gebruiken? Vind je het lastig om een ruimte in te delen met de woonitems die je hebt of wil je je interieur veranderen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes. Laat het me weten via e-mail: info@furnview.nl Je kunt ook contact zoeken via Facebook

 

Hartelijke groet,

RUBY R