Huiszicht - Slapen bij Eva B&B
Binnenkijken,  Inspiratie

Huiszicht B&B Slapen bij Eva in Middelburg.

Logeren in Zeeland
Wees welkom! ”Slapen bij Eva”

In een rustige en ruim opgezette woonwijk in Middelburg staat, achter een fraaie twee-onder-een-kapwoning met groene tuin, een verrassend luxe tuinhuis (24 m²). Het is fijne plek waar je kunt overnachten en ontspannen, maar ook zo in het sfeervolle centrum van de Zeeuwse hoofdstad de gezelligheid kunt opzoeken. Sinds oktober j.l. is Evelien Jeras hier een Bed & Breakfast gestart: “Slapen bij Eva’’.

Herfst(zon) in Middelburg
Op een herfstdag breng ik een bezoek aan deze B&B in Middelburg. Onderweg regent het, maar laat de zon zich af en toe zien en spot ik de regenboog. Het laatste stukje rijd ik via een buitengebied de ruime woonwijk in waar de B&B is gesitueerd en parkeer daar mijn auto aan de Brandenburglaan.

In de voortuin zie ik bordje met logo “Slapen bij Eva’’ al staan dat ik herken van de website. Ik bel aan bij nr. 15 waar Evelien de deur opent en haar labradoodle me vriendelijk verwelkomt. We kletsen, onder het genot van een kop koffie, over o.a. interieurs en uiteraard de B&B. Dan word ik rondgeleid door Evelien (bijnaam Eva) en raak ik geïnspireerd.

Tuinhuis
Ze vertelt dat dit tuinhuis voorheen als vele doeleinden heeft gefungeerd. Zo was het eerder een slaaphuisje voor dochter Beau en was het een fijne ruimte waar Evelien woonaccessoires en meubelstukken opknapte voor de woonwinkel Eva & Kato. Inmiddels heeft ze besloten, om zich na 13 jaar, op andere dingen te focussen dan de winkel en is het idee ontstaan om een B&B te beginnen. Nu hun dochter studeert wilde Evelien wel ‘’iets’’ doen met het tuinhuis. Na veel tekenen en fantaseren hebben ze een kas gerealiseerd die het tuinhuis verbindt met het woonhuis.

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Inspirerende huizen in Zeeland
Samen met haar man Rob zocht ze in Middelburg naar een geschikte woning met B&B vergunning, maar kwamen tot op heden niets geschikts tegen. Sinds ze Huiszicht volgen via social media vinden ze daar, tussen al die inspirerende huizen in Zeeland, misschien wel een geschikte locatie. Het zette haar voor nu aan het denken; ‘’ Waarom dan niet een B&B starten in ons eigen tuinhuis? ‘’

Huiszicht social media
Huiszicht

Origineel en verrassend 
Tussen hun woning en het tuinhuis is een op maat gemaakte kas (glas/staal constructie) geplaatst. Hier krijg je ‘s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd van Evelien, maar dient ook als eigen entree waardoor de privacy van beiden wordt gewaarborgd. Met het glazen dak voelt het heerlijk ruimtelijk aan en is het hier genieten van het uitzicht op de tuin of lees je ontspannen een tijdschrift met een warme drank tijdens de koudere dagen.

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Kenmerken:
Een bepaalde stijl heeft de inrichting van de B&B niet, vindt Evelien. Het is een mix van combinaties waar zij zich goed bij voelt. Klassieke elementen, gecombineerd met brocante accessoires, een moderne touch en naturel tinten zorgen ervoor dat het één geheel is waar je je meteen thuis voelt.
De materiaalkeuzes en interieurstyling stralen luxe en warmte uit.

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Door de louvre deuren kom je het slaapgedeelte binnen. Een tweepersoons bed met mooi linnengoed zorgen ervoor dat je hier heerlijk kunt overnachten en uitrusten. Er is voldoende opbergruimte en er is een keukenblokje aanwezig met koelkast, Nespresso apparaat en waterkoker. In de ruimte staat een tafel met twee stoelen. Koken kan hier niet, maar er zijn volop eetgelegenheden in de buurt. Meerdere ramen geven hier een fijne lichtinval. Kijk dat licht eens!

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Zenn in de Hamam
Via de kas stap je de B&B binnen via een originele badkamer met douche waar je je in een heuse Hamam waant. Het ruikt er heerlijk en er is aan details gedacht, zodat jij je comfortabel voelt. Via het raampje kijk je ook hier de tuin in. De kroonluchter is een eyecatcher in deze ruimte en door het puntdak voelt het ruim aan. Handdoeken zijn inbegrepen en er is gekozen voor naturel tinten met mooie accessoires. Het is gezellig en knus vanaf het eerste moment dat je hier binnenstapt.

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Omgeving
Op tien fietsminuten sta je in het gezellige centrum van Middelburg. Wandelen en/of fietsen doe je rondom de wijk waar je in het buitengebied kunt genieten van de rust en natuur.
Zin in een strandwandeling? Dat doe je aan een van de mooie Zeeuwse stranden of breng eens een bezoek aan de pittoreske plaatsen Veere en Domburg. Slaap jij binnenkort bij Eva en geniet je van deze mooie B&B in Middelburg?

Huiszicht - B&B Slapen bij Eva - Middelburg

Huiszicht - Middelburg

Neem contact op met Evelien en volg Slapen bij Eva op Instagram en Facebook:

B&B Slapen bij Eva

www.slapenbijeva.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: