Advies

Interieuradvies

Dagelijks kom je verschillende interieurs tegen. Een interieur beïnvloedt de ruimte, maar ook je gevoel. Zodra je een ruimte binnenstapt is het fijn wanneer je daar een goed gevoel bij krijgt. Wil jij dat jouw interieur een positief effect heeft op jou, maar ook anderen en kan je wel interieuradvies bij gebruiken?

Hoe gaat het advies in zijn werk?

Allereerst kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw woonwensen bespreken. Doordat ik bij je thuis kom zie ik de ruimte(s), de lichtinval en proef ik de sfeer. Door het stellen van vragen probeer ik een zo duidelijk mogelijk beeld te vormen, zodat ik een passend plan kan samenstellen. Ik ga persoonlijk met je in gesprek, luister aandachtig en maak notities.

” Ik breng je eens stap dichterbij in wat je mooi vindt.”

Het creëren van je persoonlijke interieur is niet altijd eenvoudig. Er komen prachtige interieurs voorbij in woonprogramma’s op televisie en in woonbladen staan er vol mee, maar hoe doe je dat nu in je eigen woning? 

Ik kan bijvoorbeeld een advies geven over het creëren van sfeer, styling en het gebruik van kleur, materialen en verlichting voor je woning. Samen wordt de balans tussen kleur en vorm, functie en design bepaald. Ik ga op zoek naar de samenhang tussen al deze aspecten. We stemmen tijdens dit gesprek een ook budget af, zodat ik gericht kan zoeken naar de juiste elementen om van je huis ”jouw thuis” te maken. 

Moodboard

In het vervolggesprek presenteer het uitgewerkte interieuradvies middels een moodboard. Daar komen de onderdelen terug die tijdens het eerste gesprek besproken zijn. Het is persoonlijk, op maat gemaakt met jouw woonwensen.

Welk advies kies je?

Ik bied drie verschillende opties aan. In overleg kan gekeken worden welk pakket goed aansluit bij wat je voor ogen hebt. Ook kan ik je helpen bij verkoopstyling en de zakelijke markt.

Optie 1

Intakegesprek bij jou thuis en toelichting van door mij gemaakte keuzes
Verlichtingsplan
Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte
Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik
Presentatie van het moodboard bij je thuis

Optie 2

Bovengenoemde optie 3D ontwerp

Optie 3

Bovengenoemde opties + ik neem het aankoopproces over, coördineer leveringen en help met de styling

Maak een afspraak

Ben je toe aan vernieuwing en samenhang in het interieur van je woning, kantoor of ander project? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes. Heb je verbouwingsplannen, een nieuwbouwwoning, wil je andere meubels aanschaffen, heb je kleuradvies nodig of kom je er zelf niet uit? Neem contact met me op of vul onderstaand formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: