Interieurevent

Zaterdag 16 juni 2018 vond het eerste Instagram interieur event in Zeeuws-Vlaanderen plaats. Iedereen die gek is op interieurs, styling en wonen was welkom en kon zich aanmelden via social media. Het doel van dit event was om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben, het gezicht achter een Instagram account (beter) te leren kennen, netwerken en laten zien wat voor moois Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft op het gebied van interieur. Enthousiaste personen uit Zeeland, maar ook van daarbuiten hadden zich aangemeld om samen een gezellige en inspirerende dag te beleven.

Interieur event op inspirerende locatie in Axel

Op zaterdag 16 juni waren we met een gezellige groep samen. Met 20 graden en zon zaten we lekker buiten in het lounge gedeelte van Mia’s in Axel. Vanaf 11.30 uur werden de bezoekers ontvangen met een welkomstdrankje en was er een heerlijk verzorgde high-tea. Er werd ontspannen gekletst over interieurs, inspiratie opgedaan en foto’s uitgewisseld.

Kalkverf van de Verfmolen uit Hulst

Er werd ook een workshop georganiseerd. Daar kon ieder een wanddoek maken van textiel met sjablonen, kwasten en verf.  De mooie winkel Home Made By_ de Verfmolen uit Hulst maakte het mogelijk om met een aantal unieke kleuren kalkverf aan de slag te gaan. De Verfmolen geeft advies om de juiste sfeer in huis te creëren en ze kunnen je helpen bij het combineren van kleuren en verschillende materialen.

Workshop wanddoek maken met verf, kwasten en sjablonen

Er werd door iedereen een origneel wanddoek met verschillende kleuren kalkverf gemaakt. Waar de één koos voor verven met sjablonen, verfde de ander uit de losse pols. Met de aangename temperatuur werden de balkondeuren geopend en kon de eerste laag verf goed drogen. Nadat de ondergrond gereed was, kreeg het wanddoek vorm door te verven met behulp van het sjabloon of eigengemaakte creatie. Vanaf het balkon kijk je uit over het water en watertoren van Axel. Dit gaf een zomers gevoel en aangename sfeer. Stuk voor stuk zijn de wanddoeken goed gelukt.

 

Prachtige prijzen voor iedereen

Tussendoor werden er op deze inspirerende en gezellige dag fantastische prijzen uitgereikt die gesponserd werden door interieurwinkels en webshops. Daarnaast heeft iedereen een Kokodama; een handgemaakte bol vervaardigd uit natuurlijke kokosvezels met plantje ontvangen.

De bol met plantje van Kokodama.
De prijsuitreiking.
De houten broodplank van Stoere Store.
De cadeaubon van Online Poster Kopen.
De prijsuitreiking.
Het zilvergrijze merinowollen kussen van Wolletjebol.
Het prijzenpakket van het Hobbylokaal.
De poster met leeuw in 90×60 cm van Posterjunkie.
De terracotta Edge vaas van byJensen.
De zwarte Vitra Eames Housebird van Pot interieur in Axel.
De metalen kruk van Depot Zeven in Hulst.
De textielposter van Brigitte Bardot van Sticky Fingers.
De kaarsenstandaard van YaYa gesponsord van Hotlegs in Terneuzen.
De cadeaubon voor een poster met naam voor dorp of stad van @4.het.huis.
Geslaagd interieur event

We kijken met een goed gevoel terug aan dit eerste Instagram interieurevenement. De deelnemers zijn rond zijn na een inspirenden en gezellige dag naar huis gegaan met een origineel wanddoek, een gewonnen prijs en een goedgevulde goodiebag. In deze goodiebags zaten fijne items van allerlei winkels uit Zeeland en omstreken.

Alle eerder genoemde winkels die hebben gesponsord en de prijzen mogelijk hebben gemaakt willen wij hierbij nogmaals bedanken. Hieronder vind je een overzicht van alle sponsors die mee hebben gedaan met de inhoud van de goedgevulde goodiebag:

Lokale winkels:
BMK-Interieurs (Middelburg)
Bomont + shoppers (Terneuzen)
Cocoon Lifestyle (Breskens)
De Eetboetiek (Sluis)
O-lijf (Groede)
Koreman interieur (Terneuzen)
Life & Garden (Oostburg)
Moois & Meer (Middelburg)
Morres Wonen (Hulst)
Verdegem (Oostburg)
De Woongalerij (Kortgene) 

Webshops:
Flexa
FonQ
Seepje
Yara Francken 
Yoshiko Home
Door de vele positieve reacties van de bezoekers, kijken we uit naar het volgende interieurevent.
Bedankt, Mede dankzij jullie was de dag compleet en een succes!