Woonwinkel

BMK-interieurs in Middelburg.

Aan de Langeviele in Middelburg hebben Bruno en Monique Kochanowski BMK-interieurs gerealiseerd. Zij neemt de woonwinkel, inkoop en styling op zich. Ook voor keuken-, interieur- en meubelontwerp kun je bij Monique terecht. Hij houdt zich bezig met het monteren van keukens bij particulieren. In een smal en diep pand is een stoere woonwinkel neergezet waar o.a. meubelen, woonaccesoires, krijtverf en behang worden aangeboden. 

‘ Ik zet het hier in de woonwinkel net even anders weg, waardoor de klant ziet dat verschillende items/merken goed met elkaar te combineren zijn. Neem initatief en dan is alles mogelijk in je interieur. Durf te doen! ‘

Woonwinkel in Middelburg

Voorheen was BMK-interieurs aan hun grote woonboerderij in Sint Laurens, nabij Middelburg, gevestigd. Inmiddels zit deze fraaie woonwinkel in het centrum van Middelburg sinds de opening d.d. 5 maart 2016.

Monique had precies in haar hoofd hoe ze het wilde hebben, toen ze dit pand voor de eerste keer bezocht. Alles werd snel uitgewerkt op papier en binnen enkele maanden werd het plan uitgevoerd. Alles is opnieuw opgebouwd; van de betonvloer tot het plafond, maar ook de plaats van de stopcontacten is vooraf bepaald door Monique. Ze hebben veel zelf gedaan. De tuin heeft plaats gemaakt voor verlenging van de winkel en daardoor is er een groter oppervlakte onstaan.

Winkelindeling

In het voorste gedeelte van de winkel staat een grote houten toonbank en een zwarte metalen industriële stellingkast waar woonaccessoires in gepresenteerd zijn. In het middelste gedeelte is een knusse koffiekamer gerealiseerd. Achter in de winkel is een riante houten keuken neergezet en staat mooie zithoek met steenschotten tegen de wand. Overal waar je kijkt zijn hoekjes gecreeërd door mooie materialen op een originele manier aan te bieden.

Warm welkom

Het is een warme donderdag in oktober, wanneer ik een bezoek breng aan BMK-interieurs. De weekmarkt staat in het centrum van Middelburg en er heerst een gezellige sfeer in de winkelstraten. Bij binnenkomst staat Sharon, een studente (interieuropleiding te Amsterdam) achter de toonbank. Naast haar studie is zij enkele dagen in de week werkzaam bij BMK-interieurs.

Bruno en Monique hebben hun woonboerderij verkocht en ze hebben een karakteristieke woning in Middelburg gekocht, waar zij druk bezig zijn met klussen. Tussen het verven door vindt Monique even tijd om naar de winkel te komen en gepassioneerd over haar winkel te praten.

Koffiekamer

In het midden van de winkel is een verhoogd gedeelte met een lage op- en afstap. Hier een sfeervolle koffiekamer gecreeërd. Door de originele bakstenen intact te laten en grote, industriële lampen (van voor tot achter) op te hangen, is er in de winkel een stoere uitstraling doorgevoerd. Tegen de stenen wand is een bank geplaatst en met stoffen kussens gedecoreerd, waardoor er ruimte is voor meerdere zitplaatsen.

Door een hoog en origineel raam heb je zicht op het achterste gedeelte van de winkel. Tegenover de zitplaatsen, kijk je uit op een grote schouw en er ligt een groot okergeel vloerkleed in deze ruimte. Dit combineert goed met de  okergele krijtverf en woonaccessoires die je, op dit moment volop, in de winkel treft. Je kunt op deze inspirerende plek genieten van een verse kop koffie.

Keuken

In het achterste gedeelte van de winkel staat een grote keuken. Deze is door Monique en Bruno bedacht en gemonteerd. Er is gewerkt met hout en heeft een aanrechtblad van composiet. De wasbak is uit een stuk composiet gemaakt. Het is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Tegenover het aanrecht staat een bijpassende hoge houten kastenwand met schuifdeuren, waar genoeg opbergruimte is en de inbouwapparatuur staat.

Vernieuwing

In de winkel wordt regelmatig veranderd en dit doet Monique zelf. Of het nu gaat om een andere kleur op de muur, items verzetten of iets aan de wand bevestigen. Monique geeft aan dat zij alleen producten verkoopt waar ze volledig achter staat. Binnenkort maakt de keuken plaats voor andere keuken. Op die manier blijft de winkel vernieuwen en is het voor de klant verrassend en inspirerend om een bezoek te (blijven) brengen.

Steenschotten

Combineren

Op dit moment zijn er in de winkel vooral woonaccessoires te vinden in de kleuren: okergeel, groen, zwart-wit en roze. Monique presenteert items door verschillende kleuren, producten en merken met elkaar te combineren, zodat de klant ziet dat ze goed bij elkaar passen. 

Styling, kleuradvies en verkoopstyling

In de winkel zijn verschillende kleuren krijtverf van o.a. Amazona, die tevens te koop is, op de wanden toegepast. De diepe woonwinkel heeft een stoere uistraling door de betonvloer, bakstenen en het damwandenplaten plafond. Het is sfeervol ingericht met knusse hoekjes. Je kunt voor styling, kleuradvies en verkoopstyling ook bij Monique terecht.

Uitgebreid assortiment

BMK-interieurs heeft een ruim aanbod. Er worden plaids, vloerkleden, kussens, servies, delicatessen en keukengerei aangeboden. Ook kan je hier terecht voor behang van Cole and Son,  wordt een deel van de vt-wonen collectie verkocht, maar ook basics voor in huis van Mijn Stijl en woonaccessoires van UNC vind je hier. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment verlichting, zo kun je je eigen verlichting samen stellen door te kiezen uit verschillende snoeren, fittingen en lampen.

Kortom

Ben je op zoek naar mooie woonaccessoires, cadeaus of meubels. Zoek je een nieuwe keuken of wil je inspiratie op doen? Zin in een verse kop koffie? Of heb je interieur-/kleur- of stylingadvies nodig? Dan ben je in deze woonwinkel aan het juiste adres.Website: BMK-interieurs
E-mail: monique@bmk-interieurs.nl
Facebook: InterieurwinkelZeeland
Instagram: bmkinterieurs
Telefoon Monique: 06-10874987

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: